Saturday, January 23, 2010

Needlebook


tadaaa..ermm Alhamdulillah siap juga....meh cuci mata dengan hasilnya...
paling saya suka button tu haa...gunting lagi tu..mmpphhh...cute sangattt..

saya buat bermuka-muka surat (maknanya : banyak pages)...sebab agak banyak juga jumlah jarum saya..

saya guna pinking shears (gunting zigzag; kalau nak beli email saya yer.. :) )




ni last pages..hehe saja letak label situ...agak angkuh juga hehe...




dan ini lah...jarum...yang bakal di letakkan di dalamnya...kanke-namanya
~needlebook~

uihh banyak...ade lagi sebenarnya..ntah mana saya kelat...huhu...tulah manusia...macam saya..mudah sangat LUPA...
ooo ye lepas ni dah ade buku jarum...harap-harap tak lupa nak simpan jarum
dan senang nak  bawa ke mana-mana..terutama bila nak travel..

4 comments:

  1. cantik dan kreatif.....bolehlah cuba...:)

    ReplyDelete
  2. ha cubalah jangan tak cuba....senang ajer... :)

    ReplyDelete
  3. wow... ayu jek needlebook ni..

    cantik ... butang pon cantik...

    ReplyDelete
  4. ayu??haha..macamla tuan dia ... :)

    ReplyDelete

____________________________________________________

My Blog List

Tutorial Online Patchwork